20150316_152343.jpg

Lempi on toimitilan ''paha'' kissa. Arka, sähisee ja murisee kaikille ja yrittää lyödä tassulla. Nyt se on jo minuun tottunut niin paljon, ettei sähise kun tulen lähelle ja tutkii kiinnostuneena mitä touhuan vieressä. Koskea se ei kuitenkaan vielä anna.

20150306_133222.jpg

Kiira on Lempin paras kaveri, myös arka eikä käsiteltävä kissa. Kova tyttö sähisemään, mutta tulee silti heti ruokakupille kun lasken kupin maahan.

20150309_130921.jpg

Minni ja Laura ovat olleet toimitilalla jo kauan. Ne ovat arkoja eivätkä anna ihmisen tulla lähelle. Molemmat tytöt ovat terveitä, ja lähtevätkin pian ensikoteihin totuttelemaan lemmikkikissan elämään.

20150313_124346.jpg

Nessu lääkärikäynnin jälkeen nukutuksessa. Käärin sen pyyhkeeseen jotta se pysyisi lämpimänä, nukutuksessa ruumiinlämpö laskee ja eläin ei saisi kylmettyä.

20150311_153411.jpg

Niisku on kissa jonka kanssa olen edistynyt ehkä kaikista eniten toimitilalla. Kun menin sinne ensimmäisenä harjoittelupäivänä, olimme ohjaajan kanssa samaa mieltä että Nessu ja Niisku ovat huonokuntoisia ja sairaan näköisiä. Kumpikaan ei päivän aikana juurikaan liikkunut, molempien vatsat olivat sekaisin ja olivat apaattisen näköisiä. Ehdotin Nessun ja Niiskun siirtämistä omaan huoneeseen aktiivisempien tyttöjen luota. Lempi siirtyi niiden tilalle tyttöjen luo ja sekin on kehittynyt paljon siitä millainen hurja peto se aiemmin oli.

Niisku ja Nessu ovat molemmat nyt leikkisiä ja jaksavat leikkiä laserilla tai pallolla kanssani puolikin tuntia kerralla. Niisku on jo niin luottavainen, että antaa silittää itseään. Saimme jopa niskaan laitettua Profender-loishäädön, mikä on todella vaikea toteuttaa näille villeinä kasvaneille kissoille.

Ensi viikolla käymme vielä eläinlääkärissä Niiskun, Laikun ja kolmen uuden parkanolaisen kissan kanssa. Parkanolaiset Iita (8v) ja Miina (½v) saavat sirut ja rokotukset, Miinan veli Manu kastroidaan ja myös se saa sirun ja rokotetaan. Niiskulle ja Laikulle tehdään perusteellinen terveystarkastus, rauhoituksessa otetaan verinäytteet molemmilta ja tutkitaan silmät, korvat ja suu. Lääkärikäynnin jälkeen varsinkin Niisku on valmis siirtymään ensikotiin ja etsimään omaa kotia.